Ojdå!

Nu  är det alldeles för längesen jag skrev. Det har varit ganska fullt upp om man säger så. Nu har jag gått på sista rushen, nu jobbar jag alla dagar fram till julafton! Jag är inställd på det nu så det ska nog gå bra! Ser fram emot den 25 januari ;)

Vad har hänt sen sist? Måste nog tråkigt erkänna att det inte hänt så himla mycket. Jag har handlat klart alla julklappar och jag är riktigt nöjd med allihopa. Lägenheten är julpyntad och på söndag ska vi köpa en gran, blir en plastgran i år :(  Orkar inte med allt barr! Men kommer sakna den härliga doften av jul!

Jag är en riktig liten torris just nu, Jag har hållit på att krackelera i hela ansiktet men nu är jag på bättringsvägen. Med två lager fuktmask innan jag skulle sova gjorde susen. Då var huden helt ok faktiskt när jag vaknade. Men ganska långt ifrån som den ska. 
Jag gjorde en miss och använde ett superbra ansiktsvatten utan att vänja in huden vid det innan. Man blir lite arbetsskadad och bara kör på. Nu kan jag använda det till att börja med 2 ggr/v

Sitter och tittar på nyhetsmorgon och de är "parfymerister" (eller vad de kan heta) där. Dom har den fina asken med tvålar från Chanel. Plus en massa andra dofter som vi har på jobbet, Det är häftigt vad dom berättar om parfymer. Att dom tex INTE doftar olika från person till person.

Fick hem lite tester från jobbet på läppstift från chanel rouge coco. Jag är inte något jättestort fan av läppstift men dom är faktiskt sköna och det är lite kul med stift ibland!

     

        nr 16. Taffetas rose                                       nr. 26 venise                              nr 36 Lune ruosse
             min favorit.


Snart dags att ge sig av mot atationen och ännu en kväll på jobbet. Idag är det väl bra att jag är ute i så god tid. Tågen lär ju inte gå som dom ska iaf. Helt sjukt att det ska vara så mycket förseningar!!

Ta hand om Dig!
Malin

fredag wiiee

Sitter i soffan och väntar på att åka till jobbet! Äntligen fredag nu har jag tre jobbdagar kvar innan lite ledighet. Men det gör absolut ingenting för jag har varit ledig mån och tis och sen haft kurs ons och tor. Så tre jobbdagar gör absolut ingenting :P
Kursen igår och i onsdags kvar hur bra som helst. Kursledaren var i en klass för sig.

Opps dags att dra!

Ta hand om Dig!
Malin

kursi kurs...

Både idag och imorgon har vi kurs i Clarins behandlingar. Supersköna behandlingar som jag ser fram emot att ge. Jag var helt däckad efter att Sandra gjort en behandling på mig idag och då pratades det ändå under tiden. Tänk då när man är tyst, avslappnande musik och det är mörkt då skulle jag slockna efter tio min. Och vilken lyster sen, lite skillnad från det genomskinliga ansikte man ser på morgonen!

Imorgon har vi julklappskväll. 10% på alla julkitt. Kom och mys vettja det skulle vara så roligt! :)



Ta hand om Dig!
Malin

 


RSS 2.0