ledig...

Har en ledig dag idag, imorgon också föresten. Har inte rört mig mycket idag alltså. Har färgat bort min utväxt hängt upp en julstjärna i sovrums fönstret. Det är väl typ det. Ska strax laga en kycklinggryta till älskling kommer hem han måste ju ha mat i magen när han åker och tränar. Vilken tur han har som har mig hemma och lagar mat ;)

Imorgon hade jag tänkt ta en tripp in till stan och handla julklappar skulle vara skönt att bli klar med det. Inte många kvar nu. Duongs julklapp blir såklart det största problemet. Jag vill hitta den perfekta klappen. Något riktigt fint vill jag hitta.
Blir inte mycket jobb den här veckan :/ Kurs ons och tor det ska iofs bli väldigt kul! Och på torsdag har vi julklappskväll då har vi 10% på alla julklappskit och så bjuder vi på glögg och pepparkaka! Kom gärna och mys och shoppa med oss! Det ska bli mycket trevligt!

HM har mkt snyggt på rean nu som jag kan tänka mig ha...

     

  



så mycket bättre...

jag gick till nilsson innan jobbet i torsdags och andra gången jag provade skorna så var dom inte lika fina som första gången. Skumt hur man bygger upp en bild av hur man minns ett par stövlar så blir dom bara snyggare och snyggare i fantasin och sen när man provar dom igen så blir man besviken :/

Ikväll är jag ensam hemma. Lite egentid i soffan framför så mycket bättre. Lite skönt att ibland bara vara för sig själv. Duong är i linköping och umgås med grabbar. Jag har hängt upp julgardinerna och får se om jag orkar ta fram tomtarna ikväll eller om det får bli imorgon.

Nu ska jag äta lite rester från igår det bli vegetarisk tacos :P mumma!

ha en go´lördagkväll allihopa!

Ta hand om Dig!
Malin

Vitt vitt vitt

Det är så fint ute nu! Eftersom man bor högst upp är det enda man ser när man tittar ut vita hustak!
Imorse gick jag till gymmet och körde ett kort pass för jag känner mig inte riktigt hundra idag. Hoppas att det går över under dagen.
idag innan jobbet ska jag nog en sväng till nilssons för att kanske köpa ett par skor jag hittade häromdagen. Superfina svarta klassiska stövlar.



Passar till allt, jeans, klänning you name it.


Mindre än en månad kvar till julafton och igår åkte ljusstakarna upp och adventsstaken står på bordet och jag längtar till jag får tända första ljuset. Men får vänta till söndag med tomtar och julgardiner. Jag älskar verkligen julen. Den är så härlig!
Hade nog tänkt att vi ska åka in till stan någon dag och bli klar med alla julklapparna, skulle vara skönt att ha det klart.

Jag vill ha ett husdjur som kan ligga och värma mig i soffan, någon som kommer springandes och möter mig i dörren när jag kommer hem! Synd att man varken har tid eller råd med det nu :(

Nu ska jag fixa ögonen!!

Ta hand om Dig!
Malin

Tjejfest :)

God morgon alla morgonpigga! Strax blir det en rätt hektisk dag på jobbet. Som alltid måste se det positiva i det hela så dagen kommer nog gå väldigt snabbt :)

Efter jobbet kommer jag och Bella ta bilen till Sommen och hälsa på Elin, det ska bli superroligt att träffa gamla jobbarkompisar från badis. Det blir jag, bella, elin och mari. Så jag ser fram emot gott att äta och mycket tjejsnack :)
Imorgon åker jag och åsa till Ullared ska jag köpa med mig något så får man säga till! Jag hoppas att jag är klar med de flesta julklappar när jag varit där. Det blir nog inte så mycket till mig själv!
Något fint till pappa ska jag köpa också. Glöm inte bort er fina pappor imorgon!

Om ni inte vet vad ni ska köpa till mig så vill jag ha den här parfymen från salvador dali i julklapp. Den heter Little kiss me.
Vi har den på jobbet om ni inte vet var ni ska leta ;)



En lätt och fruktig doft :) Den ska jag spara till i sommar då jag tycker den skulle passa perfekt!

Nu är det strax dags att åka till jobbet. Ha en skön lördag allihopa!!

Ta hand om Dig!
Malin

suck...

Var på gymmet imorse och körde lite kondition. Innan det ställde jag mig på vågen. Och den visar helt åt fel håll!!! Visst vet jag att muskler väger mer än fett. Men det är ändå inte det man vill se. Så nu blir det mer förbränningsträning. Imorse gick jag en halvtimma på bandet och körde tio min på crosstrainern. Så småningom kommer jag köra 45 min kondition och 45 min styrka. Men det hinner jag inte med då jag ska träna innan jobbet.
Jag har lagt upp ett schema för mig själv med hjälp av duong. Jag ska köra tre pass i veckan. Varvat med gruppträning och gym.
Igår gick jag Anna på Yoga. det var helt ok, men det är nog ingen träningsform för mig. Visst värker det lite i kroppen idag men jag gillar mer när det går snabbt, svetten rinner och man blir lite pushad. Men jag kommer nog ge det ngn gång till. Allt kan ju inte kännas bra första gången.

Känns som om halva dagen har gått nu när man gick upp så tidigt för att träna. Det känns jätteskönt! Men nu ska jag vila fram till tisdag. Jobb och en tripp ullared kommer emellan. Jag har ändå kört 3 pass denna vecka så jag är nöjd :)
jag tycker det känns skönt att ha kommit igång med träningen igen. Som sagt tränar jag bara för att jag tycker det är skönt och jag vill bli mer fit. Och om ett par månader hoppas jag att jag kommer träna bara för att det är skönt!

Ta hand om Dig!
Malin


Gymmet och snöstorm

Idag skulle jag och Åsa ha åkt till ullared men det fick bli inställt pga snön. Så tråkigt, jag hade verkligen sett fram emot att åka dit. Men nu verkar det som att det kanske kan bli på söndag istället. Av 365 dagar så valde just snön att komma idag. Typiskt! 
Så idag har jag lunchat med Duong och sen varit på gymmet. Där träffade jag therese en gammal jobbarkompis på badis. Så kul att se henne igen det var hur längesen som helst. Man bor i mjölby båda två men ändå aldrig träffat på varandra.
Mina ben kommer värka imorgon körde 70 kilo i benpressen och 60 kg på vaderna :)
Så skönt nu när man börjar känna att händer något och att man kan höja vikterna lite. jag har ju mitt mål. I form (så som jag vill se ut) till de att vi åker utomlands. Det ska jag fixa.
Jag och Anna ska träna Yoga imorgon, det ska bli väldigt spännande.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet. Vi ska äta en avokado sallad med räkor. Sen kanske det blir en film ikväll. Både han och jag är lediga imorgon! Härligt! Då ska vi ligga i sängen lääänge titta på nyhetsmorgon och äta en låång frukost. Det är underbart!

Skönt att vara ledig imorgon med då jag antar att inte pendeln går som den ska. Hoppas den gör det på torsdag iaf när jag ska in till jobbet.

Kollade på pensionärs jävlar igår. Det måste ju vara det roligaste programmet på väldigt länge :) Hysteriskt!



Jag har haft dessa hemska prickar till och från runt munnen och har inte riktigt kommit på vad det kan vara. Man får helt enkelt ta uteslutnings metoden. Jag slutade äta onyttigt (godis och chips) och använde en bra nattkräm. Nu är prickarna borta. Men jag kan se en tendens till att dom kommer tillbaka om jag inte ätit som jag ska! Mycket av hudproblemen kommer inifrån. Äta hälsosamt i kombination med bra produkter ger en frisk hud!

Ta hand om Dig!
Malin

Mascara...

Jag tycker de är skitsvårt att hitta en bra mascara som jag tycker om. Jag har kört med Kanebo 38c länge nu och den sitter jättebra. Men när vi var på kurs för ca en månad sen nu så fick vi varsin mascara från PTR (Peter Thomas Roth) och den är verkligen super. Ger vääääldigt mycket längd och volym. Jag kommer nog inte byta bort den. Fina separerade fransar!


På bilden har jag inte använt så mycket volym utan mest längd. Volymen får man beroende på vilken sida på borsten man använder.




Usch vilket november väder de är ute. Det kan gärna vara kallt och mörkt (det kan vara mysigt) men jag vill gärna slippa regnet.
Ikväll jobbar jag stängning och det är mycket ansikte på schemat idag också. Det är jätteroligt! Imorgon kommer kusin Anna på ansiktsbehandling det ska bli så roligt att få ta hand om henne lite.
Man märker att hösten är här och att julen är på väg på jobbet. Händer så mycket och det bokas på fortare och fortare.

Nu har jag legat av mig med träningen en vecka och det är dags för ändring på det. Imorgon går jag till gymmet och kör lite på maskinerna. Jag SKA komma i form till det att Duong och jag åker utomlands i mars/april. Det är bra långsiktiga mål har jag hört :)
Men jag ska inte träna bara för att jag vill bli fit utan också för att jag mår faktiskt bättre utav det. Det är skönt att känns lite träningsvärk i magen och benen!
Nästa vecka åker jag och min vän Åsa till ullared. Det är dags att köpa julklappar så kommentera här vad ni vill ha så ska vi se vad vi kan ordna ;)
Ska bli kul att åka iväg på en liten tjejtripp :) Det ser jag fram emot. Tisdag den 9:e åker vi!

Dags att ta fram kyckling ur frysen så jag får ngn mat när jag kommer hem ikväll :P

Ta hand om Dig!
Malin

RSS 2.0