ledig...

En ledig måndag! Så härligt, igår var det dop för lilla Oskar ute i sommarstugan det var jättefint och under dopcermonin sken solen! Att det senare började regna gjorde ingenting.

Idag har jag fått plocka iordning här hemma för imorgon flyttar jag och duong till mamma och pappa under en månad för att sen komma hem till ett nytt och superfint badrum! :)
Alla nya grejer står i köket och bara väntar på att få komma på sin rätta plats det kommer bli så snyggt!

Ikväll är det dags för träning igen! Step/core denna gång med men måste hoppa på något eller några mer pass i veckan så man märker något resultat!
Lite mer förändring blir det idag då jag ska till frisören och klippa och färga, mitt slitna hår behöver verkligen fräschas upp och jag ska bli mörkare till hösten!
En bild kanske kommer upp senare.

Här en liten bild från det fina dopet!



jobb jobb

Igår var en rolig och till en början stressig dag på jobbet! Efter löning så blir alla lite mer samarbetsvilliga (kunder alltså) Allt gick bra igår. jag bokade om kunder och fick ganska mycket sålt! Idag blir det en lite kortare dag.
Jag ser fram emot hösten på Nettans så mycket kommer hända en massa kul. Håll utskik på hemsidan för mer info. www.nettans.se

Igår var jag, duong, åsa och jimmy på Zebban och käkade, men herregud vad är det Mjölby har för utbud. För det första fick vi in en "meny" (en a-fyra sida, dessutom felstavad) som det stod broarnas dag på (vilket var flera veckor sedan) jag beställde en sLekt laxfile.
Det tog en TIMMA innan vi ens fick våran dricka!!!

Nu är det snart dags att ge sig iväg...
Ha en kul lördag.

Ta hand om Dig!
Malin

running around...

Igår jobbade jag första riktiga dagen på nettans och det blev en lång dag, 9-20. Medan jag var där rusade tiden bara iväg kändes inte alls som så många timmar men när jag kom hem och skulle lägga mig i sängen snurrade det i skallen. Tror det var ett tecken på att jag kanske var för trött. Idag jobbar jag också till åtta men jag börjar kl ett, så lite sovmorgon kom bra till pass!

Träningen i måndags gick skitbra, inte alls lika jobbigt som förra gången och nu har jag bara lite träningsvärk i magen (dock mer än förra gången)

Nu är det dags att måla naglarna lite innan jobbet!

ha en bra dag alla!!

step/core

Ikväll står det på träningsschemat. körde samma pass förra veckan och det var ett riktigt mördarpass för mig som har haft ett uppehåll hela sommaren från träning. Nu är jag igång igen förra veckan körde jag som sagt detta pass och sen simmade jag och anna. Så skönt det var men helt imponerad över hur en gammal gubbe kan ta upp alla längder samtidigt när han simmar jag och Anna fick flytta över till andra bassäng halvan (som är avsedd för hopp och lek) för att kunna simma ordentligt! Sen bubblade och bastade vi också! Mycket skönare träningen än det vi ska köra ikväll som jag fick grym träningsvärk av.
Hoppas att det inte blir lika tungt idag.

Ska snart göra iordning mig för att gå ner till stan och göra lite ärenden. Men ska jag vara ärlig så lockar soffan och boken mer. Boken (live to win) är snart utläst. Hittills är den bra! :)

Imorgon gör jag första dagen på nettans jag jobbar heltid den här veckan :) Blir kul att komma tillbaka och träffa tjejerna!:)





Nepp nu är det dags att göra iordning sig och sätta igång med allt jag behöver göra!!

Happy Monday :)

Ta hand om Dig!
Malin


Ny blogg...

Nu finns jag här istället, tyckte blogspot var väldigt tråkig!

sitter här i soffan och väntar på mat ;) igår var jag och D ute i skogen och plockade svamp och idag blir det en (förhoppningsvis) god sås av det. 

Imorgon påbörjas sista helgen på badhotellet för min del. Kanske kommer rycka in om dom behöver hjälp och om jag är ledig annars är det nettans i linköping som gäller från och med v.34! ska bli kul med en ny arbetsplats! Som är betydligt mer utvecklande och man har större möjligheter till fast jobb!



 


Smaklig måltid!! :)

Ta hand om Dig!
Malin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0