WOW!!!

Vilken helg jag kan bara säga wow. Jag trodde att det skulle bli mycket men att folk skulle hänga på låset vid tio trodde jag inte sen var det full fart hela dagen eller rättare sagt båda dagarna. Jag var lagom slut igår kväll efter två dagar med full fart. Tur att det är så roligt annars skulle jag aldrig orkat. Vi hade massor roligt på jobbet. vi terapeuter sminkade, vi hade en frisör som fixade hår och en fotograf som tog studiobilder sen allt helt gratis. Och jag tror nog att det blev populärt.

Vaknade imorse när älsklingen kom och väckte mig i soffan. Hade visst sovit där hela natten. Som sagt jag var helt slut i kroppen.

Jag körde för en stund sedan duong till donken där bussen kom och hämtade honom och han är just nu på väg ner till varberg för att spela den sista och avgörande matchen. Och det skulle vara så grymt om dom gick och vann. Jag ska hem till Emma och Daniel och kolla på matchen på tv :) HEJA HEJA!!!!

Dags att hoppa in i duschen och vakna till. Sen dags att bege sig mot linköping!

Ta hand om Dig!
Malin

innebandytider...

Nu är det väldigt mycket innebandy. I lördags var jag på en väldigt rolig match i sporthallen där linköping vann över warberg. Och igår satt jag och duong här hemma i soffan och titta på när linköping mötte dom på bortaplan. Dom var bra men tyvärr så förlorade dom. På fredag väntar en ny match i sporthallen. Då måste linköping vinna.
Efter matchen i lördags så åkte vi hem till Emma och Daniel och vi köpte med oss mat från thai coconut. Mmm vad gott jag skulle kunna leva på thaimat. :)

På fredag och lördag är det 10 års jubileum. Det kan inte nämnas för mycket. Kom gärna förbi och handla till jättebra erbjudanden. Läs mer om det på nettans facebook sida eller på hemsidan.

Igår tog jag vaccinsprutan och jag har fortfarande ont i armen. Ska det vara så? hon sa att det kunde sitta i i tio min en kvart. Men jag kunde knappt ligga på den sidan igårkväll och idag är jag fortfarande öm.
Hade också en lunchdejt med Bella igår. Det var så trevligt att se henne igen. Det var i november senast. usch de är så jag skäms det får inte gå så lång tid till nästa gång men de är svårt att tajma in ngn tid när det passar båda.

Nu kan man tydligen få reda på om man får tillbaka ngt på skatten. Jag är lite nervös för detta, det känns som om jag kommer få betala tillbaka en del :/
Nu ska jag strax iväg till jobbet för att jobba till kl 20.

Nu är det inte långt kvar. 10 dagar.

Ta hand om Dig!
Malin

kvällsjobb

Då va det dags igen.. Jag sa det till Duong igår att det känns som om man bara går upp, jobbar, kommer hem och går och lägger sig, går upp, jobbar, kommer hem går och lägger sig och går upp. Ska det vara såhär till man går i pension?? Inte för att jag inte trivs med mitt jobb det gör jag absolut. Men ska det vara så här?
Jag vill vinna några miljoner på lotto så man kan göra precis vad man vill i vardagen.
När mina tankar går såhär så känns två veckor semester ganska skönt!

Nu börjar 10 års jubileumet närma sig. Den 25 -26 mars är det massor av aktiviteter på jobbet och 10% på ALLA produkter. Kommer att komma gäster och det ska bli väldigt roligt, hoppas att det kommer mycket folk. Ta med någon ni känner och kom in och se om ni hittar ngt. Jag lovar att man kan alltid hitta ngt.



En enkel dagsmake up med Chanel.

Ta hand om Dig!
Malin


Nu blev det så här igen...

Nu blev det så här igen... Det tar så lång tid mellan gångerna jag skriver.
Idag skulle ha varit min lediga dag men jag rycker in på eftermiddagen några timmar. Det gör inget då jag är ledig på onsdag också då ska jag och D fixa lite. bla. ska vi kanske ta sprutan man måste ta innan man åker till thailand. Det ska bli så sjukt skönt med sem i två veckor. Det är inte långt kvar nu det börjar bli dags att planera.

I förra inlägget skrev jag om chanel kursen och nu har jag tagit lite bilder på det som vi fick...



Hydra beauty serum, rouge coco shine (nr.54 boy) hydramist chance.





Detta glans är favoriten just nu. Boy alltså, (kommer att bli en storsäljare) Det är i stiftform men när man lägger på det så känner man att det blir mer som ett glans än ett läppstift. Jag lägger upp bilder och skriver om dom andra produkterna vid ngt annat tillfälle.

Har någon ngt tips på vad man ska göra i bangkok så får ni gärna komma med dom förslagen. MBK är ju redan klart att vi ska besöka men vi har två dagar till bangkok.
Kan inte beskriva hur underbart det ska bli att ligga på en strand med min älskling och bara njuta av sällskapet och solen. Det här har jag sett fram emot i över ett år och nu är det äntligen dags. Kan inte förstå hur snabbt tiden kan gå. Men det här är ju en del av resan (därmed en fördel med att inte ta en sista minuten) att längta och se fram emot. Sen kommer ju äntligen den dagen då det är dags att åka till arlanda :) Det har nog aldrig hänt att Duong och jag är tillsammans dygnet runt i två veckor och det kommer bli så skönt. Finns ingen annan jag vill spendera dom två veckorna med.  Wiieehhoooo :)

Ta hand om Dig!
Malin

RSS 2.0