MINX!

Igår hade vi minx kväll på jobbet. Och själv har jag minxat mina naglar i ormskinnsmönster :) Jättesnyggt om du frågar mig, annars hade jag aldrig valt det. Men det finns hur mycket som helst att välja på. ormskinn, leopard, rutigt, guld, silver, zebra m.m
Så nu kan ringa och boka tid för minx även hos mig :)





Jag har även skaffat mig en ny ögonskugga som är den bästa jag någonsin haft. Fastnar inte i några veck utan ligger snyggt som den ska under hela dagen. Med en primer under då såklart!



Den är från Clarins och heter So Chic

Nu ska jag göra iordning mig för att jag ska iväg till jobbet senare! Idag är det mycket ansikte på schemat. KUL!!

Ta hand om Dig!
Malin

Hemmafru

Idag har jag gått och småpiffat och plockat hemma. Man kan tydligen bli sån en vecka i månaden.
har ju inte viast hur fint vårat badrum blev så jag slänger upp lite före och efter bilder.

 Före

 Före

 Efter

 Efter


Vi har såklart fått upp en duschvägg sen den där bilden togs.

Ta hand om Dig!
Malin

östgötaskittrafiken!!!

Lite småsur blir man allt när man har gått ner till stationen och tåget är sent! Tänk då hur det kommer bli i vinter! Jag stressade järnet till jobbet och blev lite mer småsur på alla som kom i min väg. Moppen som körde på trottoaren tex. Jag hann till jobbet som tur var.
Ni måste hålla utkik nu, det kanske kommer att komma en "Nettan blogg" med massa nyheter och tester!

Imorgon fyller min fina vän Åsa 28 år. Jag ska komma på något fint till henne. Så imorgon blir det lite födelsedagskalas hemma hos henne och Jimmy, men utan Jimmy ;)

Ta hand om Dig!
Malin

En underbar dag...

Finns det något bättre att vakna upp med sin älskling när han också är ledig? Krypa under hans täcke och ligga och mysa till nyhetsmorgon. Det är den underbara vardagen det tycker jag!

Nehe om man skulle fixa iordning sig så man kan åka och handla lite mat. Ikväll står det BodyPump på schemat det ska bli riktigt skönt!! Igår var det step och core och det kändes att det var alldeles för längesen som jag körde ett konditionspass! Fy det måste bli ändring på det om jag ska vara i bikiniform tills Duong och jag sticker utomlands :) I slutet av mars eller i april (beroende på hur det går med innebandyn) sticker vi till solen, var vet vi inte riktigt ännu men det lutar åt thailand, även om jag är rätt sugen på vietnam också.

Föresten, jag kan inte komma upp ngr efter bilder på min BUS behandling för att jag inte haft tid att göra den ännu så det får bli vid ett senare tillfälle.

Ta hand om Dig!
Malin

BUS!

Har lånat hem en tancan från jobbet och tänkte att skulle testa men törs inte riktigt jobbar ju imorgon och ska till linkan ikväll så vill inte riskera ngt. Jag väntar nog när jag är ledig ett par dagar. Testade lite på foten igår kväll innan jag skulle sova och det blev en fin brun färg inte som den vanliga orangea bus färgen!
Är ni sugna på att köpa er en tan can så finns det på Nettans :)




känner mig lite blek så en BUS kanske vore på sin plats!!!





Ikväll blir det innebandy i linkan och älsklingen ska äntligen få spela! Men det kommer bli en tuff match så jag håller alla tummar jag har!!

Imorgon börjar jag ett nytt liv... igen...  träning på tisdag och onsdag och sluta med skitmaten, inte bara för att de inte är nyttigt utan för att min hud får ett sammanbrott på mig snart det var längesen den var så här ur balans :/

Mina penslingskurer på jobbet börjar lida mot sitt slut och det är så roligt då det har blivit sååå fina resultat!! Grymt bra produkter. Sen måste man ju komma ihåg att hälften av jobbet gör man hemma!!
Är lite sugen på att pensla mig själv lite, bra nu till vintern när jag tappar lite lyster!

Nu ska jag hoppa in i duschen, lägga en ansiktsmask och sedan fixa mig lite!!

Ta hand om Dig!
Malin

mer produkter!!

Jag behöver ett tilll badrumsskåp! Det fylls bara på med mer och mer produkter. Här är lite utav det nya.



PTR Radiance Oxygenating masque
Phytomer Retouche silhouette
PTR Lashes to die for mascara
Juice beauty
Phytomer natt creme

Masken från PTR blev en favorit med en gång! Jättehärlig lyster och känsla på huden.
Nattcremen var också bra, precis vad jag behövde ju. Alltid kul att gå på kurs och få höra om nyheter. Helt sjukt vad alla leverantörer är generösa.

Helgen i Göteborg var helt underbar. St Jörgen kan jag verkligen rekommendera om ni ska åka till göteborg någongång. Superfina rum och ett underbart spa. Bilder från spat kommer lite senare.

Snart är det dags att åka till jobbet. Det räcker absolut att vara ledig två dagar i sträck. Jag trivs så på mitt jobb att jag tycker det är så kul att komma dit. Och att åka iväg så här som vi gjorde nu är ngt alla arbetsplatser borde göra.

Kolla gärna in hemsidan www.nettans.se

Ta hand om Dig!
Malin


Nörd!!

Jag vill bli en nörd. Jag skulle vilja kunna allt om någonting, något att kunna vara expert på. Vad ska jag hitta på? Vad ska jag bli bäst på? Mitt yrke kanske? i så fall dags att börja plugga haha
 
från en sak till en annan... Var tog alla tjejband vägen?? Saknar alla man lyssnade på på mellanstadiet. Popsie, solid harmonie, soap och många fler :D
Frågan är om det är bra eller om det bara är nostalgin som gör att det låter bra :)

och till en annan...
Har köpt tre böcker som jag ska läsa snart.
Dyngkåt och hur helig som helst.
Kjell och
hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Men ingen av dom jag läst hittills slår skynda att älska av alex schulman. Det är den bästa jag någonsin läst. Blir berörd bara jag tänker på den :) Så fin bok.

och ännu en annan... Imorgon kl nio går en minibuss packad med åtta snygga hudterapeuter till Götlaborg. Rättare sagt sankt jörgen park resort. Där ska vi mysa och ha det gott och äta god mat. Jag ska på spa. Vilket jag aldrig gjort innan. Jag har bara jobbat på ett. Ska bli skönt att vara på "andra sidan". Därför stannade jag och mia kvar efter jobbet idag och vaxade oss så att vi skulle kunna gå i bikini.
Kanske dags att packa väskan nu då! :P Jag är så dålig på att packa hela garderoben ska helst ner i väskan.
Har verkligen sett fram emot det här så mycket så det ska bli så kul. Jobbarkompisarna är ju helt underbara så det kan bara bli kul :)

Nepp nu ska jag packa. Kameran åker ner i väskan så det kanske kommer upp några bilder på måndag eller tisdag.
Här ska sitta och mysa imorgon :)



Ta hand om Dig!
Malin

RSS 2.0