Chanel.

Igår var jag på chanel kurs med jobbet i Norrköping . En bra kurs, mkt info om nyheter :) Hur generösa är dom inte. Alla som var på kursen fick varsin Bleu de Chanel och en foundation (vitalumiere aqua). Bleu de Chanel är deras nya herrdoft och den är underbar. Duong fick den av mig så nu kommer jag inte kunna sluta sniffa på honom. Stackars Duong :)
Efter kursen var det raka vägen till salongen och fortsätta jobba. Det var en ganska lugn dag så jag ringde Anna och frågade om inte hon ville ha en ansiktsbehandling, klart hon ville :)
Så igår blev det lååång dag med jobb :)

Ikväll har vi aktivitetskväll på jobbet. Chanels make-up artist kommer till oss och lägger make-up på kunder och ger tips och råd. Så kom förbi. det finns bara ett fåtal platser kvar!! :)



                                         


Redan torsdag, veckorna går alldeles för snabbt!!

Ta Hand om Dig!
Malin


shopping...

Jag är inne i en shoppingperiod. Vinterjackan jag skrev om i förra inlägget hänger nu i hallen :) Jag väntar på att få hem en fin Odd Molly blus och jag kan inte få nog av att kolla runt på nätet efter fina kläder.
Så skönt att ha ett bra jobb så man kan shoppa lite :)

Igår var det innebandy premiär. Kul att det är igång igen och nu kan jag ju titta på de flesta matcher då jag är ledig på söndagarna. Igår vann dom 4-2 :) Men det var väldigt spännande emellanåt.
Idag jobbar jag stängning igen, hoppas det går lika smidigt som igår. Skönt när allting stämmer så det bara är stänga butiken och gå hem :)

Köpte en ny bok igår då jag inte hade något att läsa på tåget. Det blev när barnet lagt sig av Michael Nyqvist. har hört den ska vara bra och efter de få sidor jag läst så verkar den faktiskt vara det.

Nu ska jag sminka mig sen är snart dags att ge sig av till jobbet!






Ta hand om Dig!
Malin

förälskelse

Jag älskar när affärerna fylls med höst och vinterkläder. Stora stickade tröjor är bland de härligaste kläder som finns. Idag hittade jag en så fin vinterjacka! Tyvärr fanns den inte i min storlek men det går kanske att ordna :)  Om jag köper den så kan det gärna få bli minus grader snart så jag kan få använda den.
Har shoppat lite mer på sista tiden. förra veckan var jag och Åsa inne i stan och jag köpte två par skor och ett par jeans. Jeansen var jättesnygga men kan inte rekomenderas då dom efter ett par dagar satt som en hösäck!!
Har lagt ett bud på en jättefin odd molly tröja på tradera! hoppas jag vinner :)

Ikväll ska det tränas.. Duong ska följa med mig till gymmet och visa mig hur man gör med alla maskiner så jag kan köra lite själv sen! Beach 2011 here i come :)

Igår var jag och Anna på vattengympa. Det var kul men de var nog mest tack vare instruktören som var riktigt bra!!

Ta hand om Dig!
Malin

Nettans

Gilla gärna nettans på facebook så får ni läsa om en ny produkt varje dag!

http://www.facebook.com/#!/pages/Linkoping-Sweden/Nettans/129005783813793?v=info&ref=mf

handyman

från bullmamma till handyman. Det har inte blivit ngr bullar ännu utan jag fick ett ryck och städade bilen istället. Det behövdes mer än att äta bullar :P men vi kanske hinner med det också!
Tur att vi har en liten bil ibland, gick ganska snabbt att städa den.

nepp nu ska jag tvätta bort skiten under naglarna och åka och handla det sista till mina bullar!!!

                                

Bullmamma

japp det är nog jag det. Nu har jag varit ledig ett par dagar och är nu grymt sugen på att baka kanelbullar. Så finns en stor möjlighet till att det blir lite kanelbullar med mjölk ikväll :)

Imorgon är det dags att jobba igen! och det är fortfarande lika roligt på jobbet. Så skönt nu när man kommit in i det och man hur allt ska göras.
Dags att köpa nya hudvårdsprdukter. tror att det lutar åt Phytomer. Deras första anti-age kräm. Lika bra att börja i tid så vi inte blir skrynkliga i förtid!!!




Ser det inte för gott ut? Japp det blir garanterat lite bullar idag!!! :)

Landet...

Nu har jag flyttat hem till mamma o pappa på landet igen. Därför har det varit ganska dålig uppdatering. Jag och Duong kommer att bo här i ca en månad när vi sedan kommer hem kommer vi ha ett snyggt badrum.
Ikväll kommer Duong hem efter sin mässa i göteborg. Ska bli skönt att se honom igen men han åker ju imorgon igen och är borta hela helgen.

jag har ännu igen bild på mitt nya hår.

Jag har blivit sjuk, näsan rinner och de känns som om öron kommer sprängas. Då passar det ju perfekt att fotograferas för jobbet. Bilder som vi kommer ha på hemsidan. Usch om vi bara hade väntat några veckor till. Känner mig ju lagom fräsch. Idag börjar jag kl ett vilket innebär att jag jobbar stängning till kl åtta. Hoppas verkligen att jag hinner med tåget!!!





RSS 2.0