CHANEL CHANCE

Nu var det såhär längesen igen. Jag är en riktig periodare. En fördel med att aldrig skriva är att det hinner hända mycket saker och när man väl skriver finns det mycket att skriva om.
Ifredags var vi med jobbet på Parisien på julmiddag :) Underbart god mat och det går bara inte att ha tråkigt med det här gänget. jag är så glad över min arbetsplats. Världens härligaste tjejer och det var så kul att alla 11 var med!

I onsdags (tror jag det var) stängde vi salongen på förmiddagen och åkte på Chanel kurs i norpan. Vi pratade om nya vår make upen  och lite andra nyheter på doftsidan. Annika som var kursledare är så inspirerande och alla gick nog där ifrån lite mer chaneliserade. Iallafall jag, jag älskar deras dofter, make upen är skitsnygg!! man brukar alltid få en liten goodiebag och dom är alltid så himla generösa på chanel. Vi fick en ny doftmist från Chanel Chance eau fraiche, ett läppstift från rouge coco shine (nr.54 som heter Boy) och ett fuktserum som heter hydra beauty. Jag tycker väldigt mycket om hydramax serumet så det ska bli spännande att få använda det här nya. Jag ska lägga upp en bild på det vi fick senare.
I fredags var det ganska lugnt för mig på jobbet så Angelica minxade mina naglar och det blev sjukt snyggt den här gången med... Guldiga naglar med lite guld leopard på. Tror att jag får lägga upp en bild på det med för att ni ska förstå hur det ser ut.

Idag blir det en lugn söndag innebandy i linköping senare hoppas att det går bra!

Satt ensam hemma igår kväll och tittade på melodifestivalen. Som den lilla backyard Babies gruopie jag är så älskade jag Nicke Borg och jag blev så glad när han gick vidare. Självklart ringde jag och röstade.

Ta hand om Dig!
Malin

packat och klart

Oj så längesen det var nu. Har gjort mycket sen sist.

Vi har bokat och betalat vår thailand resa, vi åker den 31 mars och kommer hem den 15:e april. Vi kommer att bo på ett hotell i ao nang dom två (eller om det var tre) första nätterna som heter cliff beach resort. Såg väldigt fint ut på bilderna så jag hoppas att det stämmer med verkligheten. Och sen dom sista nätterna i bangkok som sagt så att man får shoppa lite :)

Den frustration jag kände på jobbet innan jul har släppt och det känns vääääldigt skönt att allt bara flyter på, nu ska jag bara hålla i det här. Det är både roligt och känns skönt i plånboken ;)

Älsklingen ochh jag har varit tillsammans i tre år. Jag fick blombud till jobbet från systrarna grön. Jag skapligt paff och väldigt glad :) Årsdagen firade vi enligt tradition (har man gjort ngt tre ggr så är det en tradition) på Stångs magasin i linköping och sen en bio efter det. Vi blev väl omhändertagna och mätta på stångs. Det är en restaurang som alla någongång borde ha besökt! Vi rullade bort till bion som var the tourist, helt ok film men inte riktigt mer än så. Det blev ganska överdrivet när angelina jolie inte kunde gå en meter utan att killarna vände sig om. I VARJE scen!

Vi ska ut och käka med jobbet snart hoppas jag, har sett fram emot det länge nu. Den 25 och 26 mars kommer vi att fira 10 års jubileum. Då kommer det hända massor av skoj i salongen, då måste man bara kika förbi. Det är en fredag och lördag!

Häromdagen fick jag en jättefin och skön dress från adidas som min yra pojkvän glömt att han beställt åt mig när han var på mässa. Ibland är det bra med en virrig man :P



Byxorna är svarta med rosa ränder :) superskön! Jag bor i den här nu när jag inte är på jobbet förstås.
Vet inte var dom säljs men den kommer inte att säljas i mjölby iaf. Kanske är ngn annan intersport butik som tagit in den. Det borde dom enligt mig.
Jag borde få betalt av intersport tycker jag. Jag är ju en levande reklampelare för dom, skor, jackor, byxor, träningskläder, mössa. Allt är från intersport känns det som!

Nu ska jag ta en yoghurt och titta på wallander. Imorgon är det alla hjärtans dag och då ska man pussa lite extra på den man älskar :)



Det här hotellet kommer vi att bo på i krabi. Ser det inte helt underbart ut.

Ta hand om Dig!
Malin 

RSS 2.0